Topbillede til fanebladet borger

Hjælp og træning i hjemmet

Ældre ægtepar
Her kan du læse om dine muligheder for at få hjælp og træning i hjemmet.

Hjælp i hjemmet
» Når du søger hjemmehjælpHer kan du læse om dine muligheder for at få hjælp i dit hjem, hvis det af fysiske, psykiske eller sociale årsager er vanskeligt for dig at klare de daglige opgaver, fx hjemmehjælp, vaskeservice, indkøb mv. Det er dog vigtigt, at du bevarer...
Ældre dame får støtte i sin gang af en medarbejder
» HjemmehjælpDet er vigtigt, at du bevarer en aktiv og selvstændig hverdag, hvor du bruger de ressourcer, du har til at løse de opgaver, du kan. En visitator besøger dig indledningsvis for sammen med dig at vurdere, hvilken hjælp du har brug for.
Madservice
» MadserviceHvis du ikke selv er i stand til at tilberede og servere mad og drikkevarer, kan madservice være en løsning.
En pakke
» VaskeserviceNår du af Furesø Kommune er visiteret til at få vasket dit tøj hos et professionelt vaskefirma, kan du vælge nedennævnte leverandør.
Huse med sne
» Snerydning for pensionisterEr du pensionist, og modtager du varig hjemmehjælp, kan du melde dig til kommunens snerydningsordning.
Telefon
» Valg af leverandørHer kan du se de leverandører, du kan vælge imellem i Furesø Kommune. Bemærk, at du skal vælge samme leverandør til både personlig pleje og praktisk hjælp.
Hjemmehjælper
» Furesø Kommunale HjemmeplejeFuresø Kommunale Hjemmepleje kan tilbyde hjælp til personlig pleje og praktisk bistand udført af veluddannet og erfarent personale. Vores medarbejdere er altid tæt på og kender Værløse og Farum rigtig godt.
Picto forebyggelse
» Hvis du vil klage over din hjemmehjælpHvis du er utilfreds med den hjælp, du modtager i dit hjem, har du mulighed for at klage - men vi anbefaler dig at tale din leverandør eller Visitationen om din utilfredshed først. På den måde får du ofte løst tvivlsspørgsmål både nemt og...
Hænder
» Klippekort til hjemmehjælpDe svageste borgere, der modtager hjemmepleje kan få en halv times ekstra hjemmehjælp om ugen til øget livskvalitet. Det er helt op til borgeren, hvad tiden skal bruges til.
Sidst opdateret 11. marts 2019

Kontakt

Visitationen

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5630

Skriv til os via Digital Post

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17

Find Visitationen på Krak

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.