Erhvervsforside

Der er gode grunde til at placere sin virksomhed i Furesø!

Det siger vores virksomheder
Det har mange andre gjort før dig - og med god grund.
Herunder kan du læse om nogen af dem!

”Her er nemt for mine kunder at komme til. Furesø ligger centralt for hele Nordsjælland og København, hvor kunderne er.”

- Anina Rasmussen, Anina Rasmussens Tegnestue

”Som virksomhedsleder og iværksætter i Furesø kommer man hurtigere i gang, hvis man benytter sig af relevante aktiviteter og rådgivningstilbud. F.eks. har jeg deltaget i foredrag om pressemeddelelser, networking, udarbejdelse af forretningsplan og nytårskure.”

- Per Hansen, Work Better

”Furesø er kommunen hvor erhvervsliv og offentlige instanser taler hurtigt og effektivt sammen for at opnå resultater, f.eks ved hurtig behandling af byggesager.”

- Ole Rugtved, Rugtved Holding a/s og R+R Ejendomme a/s

”Furesø kommune har en meget kort behandlingstid af byggesager, hvilket gør mine kunder - især erhvervskunderne - meget tilfredse.”

- MAA. Morten Sørensen, arkitektfirmaet sørensens tegnestue ApS

”I Furesø kommune er der mange venlige, engagerede og højt uddannede beboere. De er samtidig ukrukkede, kommer hinanden ved og er åbne - også over for personer med anden kulturel baggrund. De har en god købekraft, og derfor er der gode indkøbsmuligheder og spændende kvalitetsbutikker.”

- Birgit Pichat, Vores Marked

"Furesø er en veldrevet kommune, som er smuk, grøn og ligger supergodt trafikalt set. Og her er plads til parkering - det er nemt for medarbejdere, kunder og alle vores medlemmer. Da vi flyttede hertil, fik vi god hjælp af Teknisk Forvaltning på rådhuset. Og vi følte, at der var en forståelse fra kommunens side om de ting, som Dana gerne ville. Vi følte os velkomne."

Direktør Keith Fobian, Dana

"Furesø Kommune har efter min mening en rigtig stærk vision, som det er dejligt at opleve, at der rent faktisk også bliver handlet på: Kommunen gør en stor indsats for at fremme virksomhedsudvikling og iværksætteri, herunder foredrag af eksterne konsulenter, rådgivning, nytårskure og et særligt virksomhedsudviklingsprojekt, som jeg er en del af."

ADHD Coach og indehaver Charlotte Hjorth, ADHDkompagniet

"I Furesø oplever man at være en del af byen og ikke endnu en i byen!"

Steen Fosvig, Advokatfirmaet Fosvig

"Som eksportvirksomhed har vi ofte besøg fra hele verden. Nærheden til lufthavnen kombineret med de mange muligheder for såvel overnatning som restaurantbesøg, er et klart plus"

Direktør Christian Aasted, Aasted

Hent folderen "Furesø fordele" her.

Sidst opdateret 03. november 2015

Kontakt

Erhvervsteam

Erhvervskonsulent
Flemming Ipsen
Tlf.: 7235 5454

Byudvikler
Jesper Krarup
Tlf.: 7235 4000

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)