Kan du finde rundt i din egen by? By-orienteringsløb for alle i Værløse Bymidte den 30. juni

Har du lyst til at prøve kræfter med en sport, som både træner dit hjerte og din hjerne, og hvor hele familien kan være med? Så har du nu muligheden for at deltage i et anderledes by-orienteringsløb i Værløse Bymidte.

Lørdag den 30. juni inviterer den lokale orienteringsklub, OK Skærmen til by-orienteringsløb i Værløse Bymidte. Orienteringsløbet,  der er for både store og små, byder på tre distancer på henholdsvis 3, 5 og 8 kilometer.  Ved hjælp af et orienteringskort uden vejnavne skal deltagerne finde de placerede poster rundt om i byen i den rigtige rækkefølge. Ved målstregen venter den gennemførte tid, kildevand og medaljer. 

Arrangørerne lover, at orienteringsløbet er åbent for alle - uanset om man er barn eller senior, erfaren eller uerfaren og med hang til gang snarere end løb, eller omvendt. Det handler først og fremmest om at have en sjov eftermiddag i et nyt og anderledes løb, der viser vej til nye steder i byen. Man kan deltage individuelt eller som hold/familie.

By-orienteringsløbet går forud for Verdensmesterskaberne

By-orienteringsløbet er et samarbejde mellem OK Skærmen, Furesø Kommune, Dansk Orienterings-Forbund og Kulturmetropolen og afholdes for at gøre opmærksom på Verdensmesterskaberne i Veteran Orienteringsløb (WMOC 2018), der i år foregår  i Hovedstadsområdet og Nordsjælland den 6.-13. juli. 

Furesø Kommune bliver centrum for begivenhederne, da Farum Arena er eventcenter. Det forventes, at mere end 4.500 orienteringsløbere fra hele verden vil gennemstrømme Furesø  i perioden. 

Tid og sted

Den ualmindelige idrætsbegivenhed finder sted lørdag d. 30. juni med start og mål på Torvet i Værløse Bymidte. Man kan starte i tidsrummet kl. 13-14. 

Pris: Deltagere under 16 år 50 kr., Deltagere over 16 år 80 kr. - Hold 180 kr. 

Tilmelding

Tilmelding til By-orienteringsløbet den 30. juni www.oumorienteering.com.

 

Læs mere om  By-orienteringsløbet i Værløse og WMOC 2018 på; www.facebook.com/furesoe og www.furesoe.dk/events

Kontakt

Center for Borgerservice, Kultur og Erhverv

Borgerservice

Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Kultur og Idræt

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4730
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen

Relevante links